Ennyi volt: a rossz széria után távozott a Szolnoki Olaj edzője

Megosztás

A legutóbb négy mérkőzés mérlege a Szolnoki Olaj csapatának: három győzelem, egy vereség. Ezt a rossz szériát egyetlen edző sem élte volna túl sokáig, Szarvas Gábort a férfi kosárlabda NB I-ben.

A klub honlapjának híre szerint a vezetőség értékelte az együttes teljesítményét és azt állapította meg, hogy “új impulzusokra, friss energiára és új irányvonalakra van szüksége a csapatnak”.

Oliver Vidin az elmúlt öt évben a lengyel bajnokságban dolgozott vezetőedzőként. A 2020/2021-es szezonban bronzérmet szerzett a Slask Wroclaw gárdájával, a következő szezonban megnyerte a Lengyel Kupát a Zielona Gora csapatával.

A szakember korábban a finn BC Nokiát és a szlovák BC Inter Bratislavát is irányította. Az eddigi vezetőedző, Szarvas Gábor marad a klubnál és a jövőben az ellenfelek feltérképezésében kap kiemelt feladatot.

A Szolnoknak a 21 eltelt forduló alatt 11 győzelmet és 10 vereséget gyűjtött be, január vége óta kikaptak az Alba Fehérvártól, a Budapesti Honvédtól és nagy meglepetésre az Oroszlánytól is.

Kép: olajofficial.hu

Kapcsolódó cikkek