„Örökös csőtörés” „Mindhalálig csőtörés” – ismét lecsapott a szolnoki Google Maps-fantom

Megosztás

Egy szemfüles posztoló a Szolnokon hallottam csoportban osztotta meg, hogy valaki a városi problémákra rávilágítva ismét a kreatív és vicces Google Mapses helyszínmegjelölésekkel élt. Legutóbb február végén írtunk róla, hogy a szűnni nem akaró feltúrások következményeként a térképen „Véglegesített útszűkület Szalay úr jóvoltából” jelent meg.

Akkor nem sokkal később eltűnt a megjelölés, csak a képernyőkép maradt, és persze az útszűkület. Jelen pillanatban viszont, az „Örökös Csőtörésre” és a „Mindhalálig csőtörésre” rákeresve a Google térképén egyedüliként dobja fel a szolnoki Ady Endre út 30. és 35. közötti szakaszt.

Fontos megjegyezni, előbbi ráadásul történelmi jelentőségű helyként lett elkönyvelve, míg utóbbi csak egy „egyszerű” építőipari vállalkozás.

Az elégedetlenség egyébként érthető és jogos, folyamatosan érkeznek lakossági panaszok csőtörések miatt az Ady Endre út környékéről, és természetesen az azt követő helyreállítási folyamat is okozhat zavart a közlekedésben.

Nem Szolnok az egyetlen, ahol a vízhálózattal komoly problémák vannak, feltehetően az egészet cserélni kéne, ez azonban rengeteg pénzzel és hatalmas felfordulással járna. Addig pedig maradnak a problémák és a humoros gőzkieresztések.

Kapcsolódó cikkek