Már a Google Maps is jelöli a szolnoki “állandósított” útszűkületet

Megosztás

Valakinek végképp elege lehetett már a szűnni nem akaró feltúrásokból, útszűkületekből, amiknek egy része tényleges munkavégzés nélkül (vagy után) egyszerűen csak úgy marad.

A Google térkép alkalmazásban azonban a megfelelő nagyításban, illetve rákeresve is megtalálhatjuk a valahol vicces, valahol elkeserítő bejegyzést és egyre népszerűbb országszerte, hogy a felhasználók itt teszik nyilvánossá véleményüket a lakókörnyezetükről.

Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy már a népszerű térkép alkalmazáson is megjelent a 32-es útnál található, az illetékesek számára egyelőre megoldhatatlan feladat bejegyzése a “véglegesített útszűkület“.

Forrás: Google Maps

Közel sem az egyetlen ilyen hely ez Szolnokon, Szandán például egy 30-as táblával egybekötött útszűkületről írtunk nemrég, ami hónapok óta jelen van, de valahogy a megsüllyedt aszfaltot sehogy nem voltak képesek rendbe hozni.

Szandán, a Simon Ferenc utcában minden arra járó a táblát kerülgeti, holott semmi akadály nincs azon az oldalon. A túloldalon azonban jó két hónapja óriási lyuk tátong a megsüllyedt aszfalttal, azt lezárták a forgalom elől, de két hónapja hozzá sem nyúltak. Lenne mit rendbe tenni a városban.

Friss: csütörtökön egyetlen nap használata után ismét elesett az Ady Endre út, megint fel kellett bontani és lezárni egy újabb csőtörés miatt.

Frissítés: cikkünk megjelenése után nem sokkal a Google Maps különleges bejegyzése eltűnt a térképről, így most már csak a képernyőmentésről láthatjuk. Sajnos az útszűkület azonban továbbra is jelen van.

Kapcsolódó cikkek