Újabb anomália a szolnoki utakon, az egyik irányból 30-as korlátozó, de ott nincs semmi

Megosztás

A másik irányból van egy hatalmas gödör, elkordonozva, apró bökkenő, hogy az viszont két hónapja ott áll elkordonozva és meg nem javítaná senki az illetékesek közül.

Itt valaki nagyon rosszul végzi megint a dolgát. Három hete kint van a nem igazán érintett irányból egy sebességkorlátozó, 30-as tábla, de az út azon oldalán semmi nincs, mégis kerülgetni kell. Ha viszont a túloldalon (nem) folyó munkálat miatt helyezték ki, akkor a másik irányból, ami jobban érintett, miért nincs kitéve semmi korlátozás?

Volt, aki szerint valaki a túloldalról rakta át ide viccből a KRESZ-táblát, de akkor viszont nem stimmelne az útszűkület irányát mutató tábla, úgyhogy valószínűleg nem ez lesz a megoldás. Értetlenségét fejezte ki István is a közösségi médiában.

“Tisztelt szolnoki útfenntartó társaság! Az a kérdésem, miért kell 3 hete ezt a közúti táblát kerülgetni Szandán a Simon Ferenc utcában, holott semmi akadály nincs ezen az oldalon. Különben meg a másik oldalon 2 hónapja tátong egy hatalmas gödör, ott viszont 2 hónapja nem nagyon halad a javítás sehova. Köszönöm, ha valaki megnyugtató választ ad!” – írta István. Kedves István! Jó eséllyel nem fog megnyugtató választ kapni, mert erre nehéz magyarázatot találni.

Pál viszont megtalálta ebben is a pozitívumot. “Egy remény azért lehet! Nem lesz több útkordon! Az összes létező kordon és jelzőtábla Szolnokon már ki van helyezve!” – utalt a hihetetlen mennyiségű útelkordonozásra Pál.

Ma.hu – ez nem Szolnokon készült, de ideillő

Kapcsolódó cikkek