Nem kapkodják el Szolnokon a helyreállítási munkálatokat

Megosztás

Most a 03-as körzet nem is annyira apróságaira hívta fel a figyelmet az egyik helyi képviselő. A városvezetés igen gyakran nem mozgolódik túl gyorsan, amikor feladat lenne.

A részletekről Borda Zoltán számolt be a közösségi médiás platformon.

“Újabb parkolóhely “szabadult fel” a figyelmeztetett tulajdonos jóvoltából (Aranyi tízemeletes mögött), illetve jogszabályellenesen tárolt autók tűntek el a közterületről (Fogoly utca). A Hild viktor utca végén is megmozdult az érintett személygépkocsi, de csak átállt a parkolóban egy másik helyre.

Közel 1 hónap után, végre elszállították az Aranyi Sándor utca 7. mögött kirakott illegális hulladékot (bútor elemeket). Ismét dolgozott a körzetben (most a Széchenyi körúton) a Városüzemeltetési Kft. saját tulajdonú “kátyútlanító” technikája. Jöhetne még többször, több helyre!

Az áramszolgaltató megjavította a Széchenyi körúton, a Szatmári Cukrászda mellett lévő, nem megfelelően működő kandelábert. A Thököly úti felüljárón lévő világítás hibáinak kijavításával még adósok. A módosított határidőre sem készült el a BMX-pálya. Annyi változás történt, hogy az aszfaltburkolatot kijavították.

Szintén nem kapkodják el (mily meglepő!) a Zöldfa utca elején megrongált KRESZ-tábla helyreállítását! Több, mint 1 hónap nem volt elég rá!” – ecsetelte véleményét Borda.

Kapcsolódó cikkek