A Z-generációról tartanak előadást a szolnoki Verseghy Könyvtárban

Megosztás

Bereczki Enikő generációs szakértő a szolnoki Verseghy Könyvtárban tart előadást március 21.-én, az előadáson a Z-generáció jelenlegi állapotáról kapnak az érdeklődők látleletet – a médiaburokba zárt generáció a Covid, a gazdasági válság és a szomszédos háború árnyékában és hasznos szakértői tanácsokat arra, hogy szülőként, pedagógusként és munkaadóként hogyan közlekedhetünk hozzájuk. 

A HVG-Könyvek kiadásában jelent meg Bereczki Enikő könyve,  A rejtélyes Z generáció – Együttműködés a mai tizen, huszonévesekkel címmel. A szerző több mint 20, a fiatalokra nagy hatással bíró több tíz-, százezres követő táborral rendelkező influenszerrel, instagramerrel, tiktokerrel, youtuberrel is interjúkat készített , amelyeknek részleteit a könyvben el lehet olvasni.

Bereczki Enikő bemutatkozó videó 2021

Ha felkeltettem érdeklődésedet, keress bizalommal: [email protected] Honlap: https://generationdilemmas.com/ Könyv: https://hvgkonyvek.hu/konyv/a-rejtelyes-z-generacio Email: [email protected] https://www.facebook.com/PanPeterStop/ https://www.instagram.com/peterpanstop/

Emellett számos szakember is megszólal a témában.

Bereczki Enikő 2006 óta foglalkozik fiatal generációkkal. Több hazai és nemzetközi szervezet ifjúsági és generációs szakértője. Fiatalok, fiatalokkal foglalkozó szakemberek, szülők, diákok számára előadásokat, képzéseket tart, fiatalokat mentorál, kutatásokat végez. A fiatalabb nemzedékeket háromgyerekes édesanyaként, valamint egyetemi óraadóként testközelből is jól ismeri. Az ifjúsági és generációs témában népszerű panpeterstop.blog.hu alapító-szerkesztőjeként szinte az összes ma együtt élő generációval foglalkozik, írásai számos fórumon megjelennek, a médiában rendszeresen szerepel.

Kapcsolódó cikkek