Brutálisan leszámoltak a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bűnbandával

Megosztás

A szüreten már az NNI (Nemzeti Nyomozó Iroda) is ott volt – ezzel a címmel tett közzé videót a mai napon a rendőrség. Egy hatalmas akció keretében mintegy száz rendőr csapott le a nagy mennyiségű marihuánát termesztő bűnelkövetőkre szerte a megyében.

50 millió forint kereskedelmi értékű marihuánát foglaltak le, valamint öt embert őrizetbe vettek – ez lett a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és a megyei kapitányság MEKTO egység munkájának gyümölcse. Sőt, még a szegedi és a miskolci osztály nyomozói is segítették a bevetést.

Összesen száz rendőr vett részt az akcióban, az öt férfit Szolnokon, Rákóczifalván és Zagyvarékason fogták el. „Megyében maradt a bűn” – mondhatnánk. Az elfogásuk mellett két marihuánaültetvényt is felszámoltak, összesen 232 tő cannabis sativát.

A büntetésük mértékét garantáltan nem csökkenti, hogy a tüzetes helyszíni vizsgálat során 5 kiló marihuánát és nagyjából 300 gramm amfetamint találták. Az öt férfi letartóztatását a Szolnoki Járásbíróság már elrendelte, kábítószer-kereskedelem miatt vonják őket felelősségre.

A letartóztatásukról készített felvételeket beágyazni nem lehet, ide kattintva, a YouTube-on tudja megtekinteni.

Kép: PoliceHungary YouTube (pillanatképek)

Kapcsolódó cikkek