Egy szolnoki kisgyermek rövid időre megoldotta a gyaloghíd közvilágítási problémáját

Megosztás

Bár mindenki igyekszik legalább némileg humorosra venni a dolgot, ettől még tény, hogy a híd felújítása óta sötétben sincs semmilyen világítás a szolnoki gyaloghídon.

Érdekes koncepció lehetett Szolnokon, hogy felújítják a gyalogoshidat, de közvilágítás semennyi sem jár hozzá? Először sokan műszaki hibára gyanakodtak, most már viszont egyre inkább kikristályosodik mindenkinek, hogy lehet, hogy már a tervekben sem szerepelt semmiféle világítás a hídon. De akkor ez így rendben is van?

Gergely, aki kisfiával kelt át a hídon pénteken, megosztotta, hogyan oldódott meg a közvilágítás problémája rövid időre. “Majd mi fényt hozunk a sötétségbe. Tiszavirág híd felújítása jól sikerült…” – írta Gergely a közösségi médiában, majd meg is mutatta a megoldást, ami kisfia apró járműve. Az ugyanis erős LED-lámpáival megvilágította az előtte levő területet.

“Azért ember legyen a javából, aki ilyen félhomályban egyedül át mer menni” – osztotta meg gondolatait Gergely az alaphelyzetben teljesen sötét hídról. Nem kellett volna ide valamilyen közvilágítást tennie a tervezőknek? Volt, aki azt javasolta, mindenki világítson a mobiltelefonján található zseblámpával. De valóban erre lenne szükség Szolnokon, 2024-ben?

Kapcsolódó cikkek