Hétfőn reggel két fontos felújítási munka veszi kezdetét Szolnokon, mindkettő érinti az Ady Endre utcát is

Megosztás

Hétfőn elkezdődik Szolnokon a Jókai utca Ady utca felőli végén lévő parkoló felújítása. A munka két hónapig tart. Hétfőn lesz még egy munka, ami szintén az Ady utcát érinti.

Ahogy azt Szolnok hivatalos oladala közölte, február 12-én (hétfőn) 8-20 óra között a VCSM ZRt. ivóvízfőnyomócső javítását végzi az Ady Endre út-Kolozsvári úti csomópontban, vagyis a buszpályaudvar mellett!

A munkálatok során forgalmirend-változás lesz, mely érinti az autóbusz-forgalom útvonalát is Az elterelt sávon a kétirányú forgalom biztosított.

Azt pedig már az NHSZ tette közzé, hogy az Ady Endre út 16. épület melletti, azaz az Ady Endre út és a Jókai utca sarkán lévő parkoló felújítási munkálatai február 12-én, hétfőn megkezdődnek. A teljes kivitelezés ideje alatt a területen PARKOLNI TILOS! A munkálatok várhatóan 2 hónapig fognak tartani.

Az Ady Endre u.16-18-20. parkolókra kiadott lakossági parkolási engedéllyel rendelkezők az alábbi területeken parkolhatnak a felújítás időtartama alatt:
– Jókai utca
– Tófenék utca
– Ady E. u. 20. melletti parkoló
– Móra Ferenc úti parkoló.

Az NHSZ a lakosság megértését kéri és köszöni, felhívva a figyelmet, hogy az adott útszakaszokon a felújítás idején fokozott óvatossággal és ne megszokásból közlekedjenek!

Fotó: Google.com

Kapcsolódó cikkek