A több utcában is uralkodó rettenetes útállapotok gyötrik az újszásziakat

Megosztás

Megyénk országútjain kívül a belterületi utak is jelentős kihívásokkal küzdenek. Sok helyen állapotuk rettenetes. Miért lenne kivétel Újszász, ahol helyiek számolnak be a 21. századi állapotokról…

Hihetetlen fotókkal van teli az Újszászon láttam, hallottam Facebook-csoport. Olyan képekkel szembesítik az olvasókat, hogy attól elkeredik az ember szeme.

Sár, kátyú, borzalmas útviszonyok.

Valaki ezt írta: “Újszász, mi így szeretünk.”

Nos, ez persze csak egy pikírt megjegyzés lehetett, hiszen ki szereti ezt az állapotot? Kínjában mit tehet az ember? Csak legyinthet.

Egy lakos a Kastély utca állapotát fotózta le, és a hozzáaszólók egyből sorolták, milyen utcákban uralkodnak hasonló állapotok. Valaki meg is jegyezte, hogy a városban megállt az idő.

Másvalaki az Orgona utca állapotát (nyitóképünkön) örökítette meg, míg egy további posztoló a Táncsics utcáról “tudósított”.

Egy hozzászóló megjegyezte:

“Semmi gond! A fontos, hogy koborló kutyák nincsenek, a boltok sorra nyílnak, ahol persze majd lehet kapni gumicsizmát, vagy nem, de úgy gondolom minden pénz oda van fektetve, ahol fontos!!! Ja nem! De szerintem ez senkit nem érdekel!!!”

Újszász Kállai Mária körzete. A fideszes országgyűlési képviselő legutóbb arról tett közzé posztot, hogy pedofil elkövetők számára nincs kegyelem! Az újszászi viszonyokról nincs megjegyzése.

A polgármester, Dobozi Róbert közösségi oldalán sem találni olyan bejegyzést, ami arról tanúskodna, hogy milyen erőfeszítéseket tesznek a felsorolt utcák burkolatának javítása érdekében.

Van viszont egy olyan bejegyzése, miszerint ismét nyugodt, tiszta és rendezett a vasútállomás. A tartós hidegek elmúltával véget ért a vörös riasztás, így kizárólag az érvényes vonatjeggyel rendelkező utasok tartózkodhatnak az épületben. A MÁV biztonsági szolgálata és a rendőrség is fokozottan ellenőrzi a területet.

A napokban ugyanis napvilágot látott egy olyan, időközben törölt bejegyzés, amiben arról panaszkodtak, hogy hajléktalanok élik állítólag mindennapjaikat az állomás mosdójában, ráadásul a posztoló szerint zaklatják az utasokat.

Újszászi utcakép

Kapcsolódó cikkek