Szolnokiak, vigyázzunk autóinkra, ismét felbukkantak a kocsifeltörő suhancok

Megosztás

A szemtanúnak ezúttal sikerült elkergetnie a háromfős csapatot, de gyakorlatilag biztosra vehető, hogy ismét próbálkozni fognak Szolnok területén belül.

B. László eredeti posztját Andi tette közzé a közösségi médiában, ezzel figyelmeztetve a szolnoki autótulajdonosokat. A sötétség leple alatt próbált egy háromfős társaság (egyértelműen visszatérő kis csoport) több autót is feltörni a Szatmári cukrászda előtti parkolóban. Bőven van gond a szolnoki közbiztonsággal.

A hozzászólásokban kisebb vita alakult ki arról, mit és hogyan kellett volna tenni. “Ne kiabálj le, mert azzal csak elriasztod őket és legközelebb ugyanott folytatják. Ilyenkor azonnal hívni kell a rendőrséget.” “Mire kiér a rendőrség, rég elmentek.” “Ilyenkor hol vannak a rend éber őrei?” “Épp lekapcsoltak egy illegálisan átalakított autót és jól megbüntették (sport légszűrő miatt).”

“Még a nyáron fényes nappal a szecska Tescónál lévő Rossmann elől akartak ellopni egy biciklit, pont ott sétáltam el.” “A kezét vágnám le egyből.” “Készíts róluk felvételt, rendőrségnek megmutatni és meglesznek a tetvek.”

Szolnokon az utóbbi években egyre inkább egyértelműen mélyre zuhant a közbiztonság. Mit lehetne ez ellen tenni?

Kapcsolódó cikkek