Remek hangulatú utcabállal búcsúztatták az óévet Jászberényben

Megosztás

Kijelenthető, hogy hatalmas sikere volt a hosszú évtizedek után ismét megrendezésre kerülő szilveszteri utcabálnak a Jászság fővárosában, sőt, nem kizárt, hogy a sokáig szüneteltetett évbúcsúztató esemény a következő években új lendületet vesz.

Nem kevés idő után ismét szilveszteri forgatag volt Jászberény főterén. Budai Lóránt polgármester már napokkal az esemény előtt arra bíztatta a berényieket, legyenek az év utolsó estéjén bárhol, házibuliban, vagy otthon, jöjjenek el és várják együtt az éjfélt.

A retro hangulatot és a koccintáshoz elengedhetetlen zenét Sipos F. Tamás, valamint DJ Soma biztosította.

„Köszönöm a fantasztikus a hangulatot, a találkozásokat, a vidám beszélgetéseket! Idén folytatjuk és ígérem – ha lesz beleszólásom – emeljük a tétet! Boldog új évet, Jászberény!” – írta közösségi oldalán a városvezető.

A különböző jászberényi Facebook-csoportokban egyöntetű siker fogadta az eseményt már a legelején, sok lakos azért is tartja fontosnak az ilyen és ehhez hasonló programokat, mert szórakozási lehetőségek nélkül nem fognak a fiatalok a városban maradni.

„Ez így volt anno akkor is mikor a mi korosztályunk a tini vagy kicsit idősebb korát élte! Mindenki a főtéren volt, mind együtt voltunk, ünnepeltünk! Nem utálkoztunk, tudtunk együtt örülni a másikna, Boldog Új Évet Kívánni tiszta szívből , mindenhol ment a buli, sok szórakozóhely volt vagy házibulik és senki nem jelentgetett fel minket csendháborításért, pedig semmivel nem voltunk jobbak mint a mai fiatalok, sőt, de milyen más világ volt és milyen jó volt! Köszönjük a mai fiatalság nevében (is) hogy kicsit kimozdulhatnak a “bezárt” net világból ha szeretnének!” – írta egy hozzászóló.

Egy másik kommentelő szerint a 2023-as évet búcsúztató utcabál pont olyan volt, mint a ’90-es években, mindenki a főtéren volt éjfélkor.

Képek: Jászsági Térségi TV, Juhász Stella/Facebook

Kapcsolódó cikkek