Felújítási munkák kezdődnek Jászberényben, a Conselve téri parkoló is érintett

Megosztás

Összesen 35 millió forint értékben, kilenc helyszínen hajt végre Jászberény önkormányzata felújítási munkákat, a felmerülő csapadékvíz elvezetési problémák, padkasüllyedések és a szilárd burkolattal nem rendelkező utak kikátyúsodása miatt. Sok autós számára nagy öröm lehet, hogy a Conselve téri ideiglenes parkoló kátyúit is feltöltik, valamint betonozott behajtót alakítanak ki.

„Kilenc helyszínen fog ez elindulni, ezeket a jelzéseket az elmúlt időszakban begyűjtöttük. Sokkal költséghatékonyabb és a munka szempontjából is hatékonyabb, hogyha ezeket egységesen kezeljük, ennek volt része ez az előterjesztés” – mondta a Jászsági Térségi TV-nek Budai Lóránt polgármester.

A felújításban érintett a Vásárhelyi István, a Kórház, a Móczár Miklós, a Gerle és a Méhtelep utca, valamint a Monostori út, a Puskin sétány, a Szelei úti kórház és a már említett Conselve téri parkoló.

Utóbbira visszatérve, a parkoló nagyjából négymillió forintból kap zúzottkő borítást, bár hozzá kell tenni, a városvezetés tájékoztatása szerint azért nem szeretnének erre több forrást költeni, mert a terület későbbi hasznosítását tervezik.

A polgármester a testületi ülésen elhangzott válaszában arról beszélt, szerinte a szóban forgó terület többre hivatott annál, hogy egyszerű parkolókánt használják, mindenesetre ötletek és tervek már felmerültek.

Kép: Jászsági Térségi TV pillanatkép

Kapcsolódó cikkek