Továbbra is várják az üres konzultációs íveket

Megosztás

A kormány nem áll le, a karácsonyi időszakot követően is bármerre fordulunk, a nemzeti konzultáció propaganda hirdetéseibe botlunk a vármegyében is. Elég csak fellapoznunk az Új Néplapot, és kiderül, hogy aktuálisan ki az ellenség.

Az aHang és az Egységes Diákfront egy merész vállalkozásba kezdett: 1.000.000 üres nemzeti konzultációs ívet gyűjtenek össze január végéig. Mindezt azért, hogy megmutassák, valódi ügyekben – mint az oktatás, az egészségügy vagy éppen az akkugyárak – akarnak az emberek véleményt mondani, nem hazug propaganda kérdésekben!

Minél több üres vagy áthúzott konzultációs ívet gyűjtenek össze, annál hatásosabban tudják megakadályozni a kormány újabb “siker kommunikációját”, miszerint az emberek 98%-a egyetért a politikájukkal. Emellett pedig arra is rá tudnak világítani, hogy mindez semmi más, mint ócska kampányeszköz, amire közpénz milliárdokat költ a hatalom.

Ehhez azonban mindenkire szükség van! Ha még nem tették meg, kérik, hogy adják le nekik a saját üres konzultációs íveket! Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében több mint 10 helyen leadható a nemzeti konzultáció üresen vagy áthúzva. Válassza ki a listából a hozzá legközelebb eső települést, hogy megnézze, hol vannak a leadópontjok!

Postai úton is van lehetőség eljuttatni az íveket, ebben az esetben az alábbi címre lehet küldeni: Magyarhang Nonprofit Kft., Budapest, Pf. 34. 1426.

Ha azonban már megkapta a levelet, de kidobta, elégette, széttépte, akkor is van lehetőség csatlakozni az ellenkonzultációhoz! Az aHang felületén mindenki tud nyilatkozni online, hogy propaganda konzultáció helyett valódi problémákról kellene beszélni.

A szervezők kérik, mutassák meg minél többen a megyében is, hogy nem kérnek a közpénz milliárdokból folytatott propaganda kampányból! Csatlakozzanak az ellenkonzultációhoz, és akadályozzák meg az újabb hazugságokat!

Ezúttal a saját játékszerét fordítják a kormány ellen, de ehhez sokan kell, hogy legyenek, hívták fel a figyelmet a szervezők.

Kapcsolódó cikkek