Új fogorvos rendel a Martfű II. fogorvosi körzetben

Megosztás

November elejétől helyettesítéssel új fogorvos, Mohammed Fatehi Ahmed Abdo látja el a fogorvosi teendőket a Martfű II. számú fogorvosi körzetben.

A város honlapjának tájékoztatása a jemeni származású, 2019-ben a Semmelweis Egyetemen végzett, Miskolcon élő okleveles fogorvosdoktor, az EURO-DENT Fogászati Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.-vel kötött megállapodása alapján, heti 25,5 órában végzi a fogorvosi-egészségügyi alapellátást Martfűn.

Rendelési idő:

Hétfő 08.00 – 11.30

Kedd –

Szerda 08.00 – 19.00

Csütörtök –

Péntek 08.00 – 19.00

Információ és időpontegyeztetés rendelési időben a +36 30 349 0915 telefonszámon.

A Martfű II. számú fogorvosi körzetre vonatkozóan korábban is az EURO-DENT Bt-vel volt feladatellátási szerződése az önkormányzatnak, a helyettesítéssel történő ellátás dr. Olasin György Georgijevics fogorvos 2023 október elején bekövetkezett halála miatt vált szükségessé.

Mint arról korábban mi is írtunk, a jelenleg betöltetlen másik, I-es fogorvosi körzetre praxishirdetést adott fel az önkormányzat. A jelöltek sikeresebb pályáztatása érdekében a település 10 millió forint támogatást nyújt annak a fogorvosnak, akivel határozatlan időre, de legalább 6 évre feladatellátási szerződést köt.

Kapcsolódó cikkek