Meghökkentő köztéri együttlét borított ki egy jászberényi lakost

Megosztás

Az adventi időszak beköszöntével gyertyákat gyújtunk, az átlagosnál több minőségi időt töltünk a szeretteinkkel, és bár fehér karácsony nagyon régóta nem volt, ha megtehetjük, hógolyózunk és hóembereket is építünk. Nos, így járt/jártak el a Jászság fővárosában, Jászberényben, bár a szexuális aktust imitáló hóemberkék több lakosnál kiverték a biztosítékot.

A Bosszankodó Jászberény nevű csoportban osztotta meg a név nélküli posztoló, hogy nem akármilyen látvány fogadta kutyasétáltatás közben. „Felháborító a fiatalok ízléstelensége. Remélem aki/akik csinálták mihamarabb eltűntetik…” – tette hozzá.

Felmerül a kérdés, hogy a nevét nem vállaló lakos vajon miért gondolja, hogy fiatalok követték el ezt az „ízléstelenséget”? A felháborodás végül a visszájára sült el, legalábbis a több, mint négyszáz nevetős reakció és száz hozzászólás többsége arról tanúskodik, hogy a jászberényiek inkább egy kellemes poénnak tudják be a valóban nem mindennapi látványt.

Felhívjuk az olvasók figyelmét, érzékeny tartalom következik:

„Őrült nagy szerencse, hogy van kamerás mobil és van internet. Így nem kellett rögtön hazarohannod fényképezőgépért, a fotót előhívat, és kitenni a főtéren egy hírdetőoszlopra!” – írja egy lakos, más szerint pedig ezért az egészért Brüsszel, Soros és Gyurcsány lehet a hibás.

A skandallum Jászberény polgármesterét, Budai Lórántot is elérte, aki szintén kommentben reagált, szerinte „Ezen a képen legalább nem Brüsszel fütyül…”

Az aktusban résztvevő, felszabadult hóembereket nem kérdeztük meg a felkavaró ügyet illetően, de bízunk benne, hogy nem izzadtak le, hiszen ezzel könnyen életüket vesztenék.

Kép: Bosszankodó Jászberény Facebook csoport, dka.oszk.hu

Kapcsolódó cikkek