Felhördült az internet népe egy különös kegyetlenséggel vízbe fojtott kutya láttán

Megosztás

Válogatott szidalmakkal illetik a közösségi oldalon azt az ismeretlen elküövetőt, aki vélhetően különös kegyetlenséggel fojtott vízbe egy kutyát: a fejét súllyal húzatta le, a lábait pedig összekötötte.

Újszász, Zagyva, 32-es híd alatt. Felnőtt, nagy testű kutya nyakánál fogva lesúlyozva, lábai összekötve. Víz alatt volt, eddig tudtam kitekerni a pecabottal. Gratulálok a “gazdinak”.

Ezt a bejegyzést tette egy újszászi lakos, aki vélhetően pecázni indult a Zagyvára, de egy kutyát fogott ki.

Az olvasók egy emberként ugrottak talpra. Volt, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette az elkövetőt, volt, aki csak szelíden javasolta, hogy a gazdával is ugyanezt csinálná.

Egy hozzászólást emelünk ki a sok közül, ami többé-kevésbé még szalonképes és jól összefoglalja a többség véleményét:

“Több letöltendő börtön büntetést kellene kiosztani, az ilyen férgeknek. Remélem, a sorsa utóléri ezt a lelketlen szennyet, mert az ilyen embernek nem nevezhető söpredék faj.”

Hogy a kutya élt-e még akkor, amikor a vízbe dobták, vagy már előtte elpusztult, nem tudni, de az bizonyosnak vehető, hogy a tettes szemmel láthatóan biztosra ment a kutya végzetes sorsát illetően. Nagy az esélye, hogy élve dobhatták a vízbe, hiszen így biztosan a víz alá került a feje, ráadásul kapálózni sem tudott.

Kapcsolódó cikkek