Mérgében fenyegetőzött egyet Szolnok megbecsült díszpolgára

Megosztás

Nemcsak az élet, de a Fidesz is a tenyerén hordozza Diószegi Lászlót. Az erdélyi péknek labdarúgócsapatta is van Romániában, ezért még kedvesebb a magyarországi kormánypártnak. Most azonban Diószegi besokallt és fenyegetőzni kezdett.

Kiesett a Román Kupából a Sepsi OSK labdarúgócsapata – írta a 24-hu. A lap szerint megalázták és nevetségessé vált a Sepsi futballcsapata. Erre Diószegi László klubtulajdonos besokallt és fenyegetőzni kezdett.

Nagyon gyenge szezont fut a román bajnokság tavalyi hatodik helyezettje, a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely a 2023-24-es szezonban jelenleg csak a 9. helyen áll, címvédőként pedig már kiesett a Román Kupából.

Diószegi László klubtulajdonos bekeményített.

A sepsiszentgyörgyiek kedden a második ligás Corvinul Hunedoara vendégeként kaptak ki 1-0-ra, és a vajdahunyadi zakót követően Diószegi László megfenyegette a Liviu Ciobotariu vezette stábot, illetve a játékosokat.

Sőt, ultimátumot intézett hozzájuk: a következő két meccsen, a Petrolul és a Rapid Bucuresti ellen négy pontot kell szerezni, különben rendkívül drasztikus intézkedéseket léptet életbe.

A Sepsit megalázták, soha többé nem fogadok el ilyesmit. Nevetségessé váltunk a Corvinul ellen elszenvedett vereség után – nyilatkozta a Szolnokon is imádott klubtulajdonos.

Diószegi László ugyanis Szalay Ferenc szolnoki polgármester országos barátja. Ezt maga a városvezető jelentette ki. Azt írta róla, hogy :

“Diószegi László barátom neve fogalom: pékmester, a Sepsi OSK fociklub tulajdonosa, de mindenekelőtt Szolnok díszpolgára, akinek életútjáról Harcsa Béla forgatott egy kiváló dokumentumfilmet.”

Harcsa Béláról tudni kell, hogy éveken keresztül vezette a Szolnok Televíziót, azonban 2017 tavaszán a helyi közgyűlés beosztásából felmentette az ügyvezető-főszerkesztőt. Az indok “számviteli szabálytalanságok” voltak.

Visszatérve Diószegire, most már biztosan nem fog nagyot futni Magyarországon, hiszen kiestek a kupából. Pedig legutóbbi sikeréről még Orbán Viktor kormányfő is megemlékezett a közösségi oldalán.

„Hajrá, Sepsi!” – tette közzé Orbán Viktor a Facebookon. “Gratulálok, László! Ezt jól kisütötte!” – írta a bejegyzéshez a magyar kormányfő.

Diószegiről tudni illik még, hogy az ő vezetésével sütik a már említett Harcsa ötlete alapján a Kárpát-medence kenyerét. Így 2013 óta egy szolnoki kemencében sül a nemzet kenyere.

Kapcsolódó cikkek