Tiszaföldváron és Abonyban már keresik a város karácsonyfáját

Megosztás

Ma már alig van olyan település, amelynek főterén ne lenne a téli ünnepek idején “központi”, ünnepi díszbe öltöztetett karácsonyfa. Több településen már most keresik az ehhez megfelelő “alapanyagot”, azaz a fenyőfát.

Tiszaföldváron már felhívást is tettek közzzé, miszerint a hamarosan beköszöntő ünnepek (Mikulás, advent, karácsony) idejére ismét szeretnék a várost és annak főterét ünnepi díszbe öltöztetni.

Ehhez szükség volna egy nagyméretű fenyőfára, amely talán már túlnőtte a családi ingatlant és régóta mérlegelik kivágását, hasznosítását, közölte a Földvári Hírlap Facebook.

Amennyiben valaki úgy dönt, hogy fenyőjét felajánlja Tiszaföldvár ünnepi díszének, a mindenki karácsonyfájának, úgy a város gondoskodik kivágásáról, elszállításáról, felállításáról és díszítéséről. Az ünnepeket követően a felajánló dönthet a fa további sorsáról!

Aki szeretné impozáns méretű fáját a közösnek felajánlani, hívja és keresse a városi művelődési ház munkatársait munkaidőben az 56 470 020-as telefonszámon, vagy személyesen a Tiszaföldvár, Malom út 1. szám alatt, esetleg e-mailben a [email protected] címen.

Abonyban szintén keresik a város karácsonyfáját. Aki szeretné fenyőjét felajánlani, hívja a 360-135/107 melléket, illetve az [email protected] e-mail címen fogadják a felajánlásokat, melye(ek)t továbbítanak az ABOKOM Nonprofit Kft-nek.
A fenyőfa kivágását, elszállítását, és felállítását ebben az évben is az ABOKOM Nonprofit Kft munkatársai végzik.

Illusztrációfotó: piqsels.com

Kapcsolódó cikkek