Ijesztő eset Jász-Nagykun-Szolnok megyében, kerítést szétvágva jutottak be egy ház udvarára és állatokat loptak

Megosztás

Nem is keveset és nem is kíméletesen. Egy baromfiudvarba jutottak be a hívatlan vendégek és elképesztő vérengzést rendezve szinte az összes háziállatot meggyilkolták, legtöbbjüket el is lopták.

A surányújtelepi M. Melinda tette közzé figyelmeztetését, hogy mindenki jobban tudjon vigyázni saját állataira, nehogy másokkal is ugyanez történjen.

“Sziasztok/Jó napot!

Nem vagyok posztolós, de úgy érzem ezt meg kell osztanom. Tegnap hajnalban olyan dolog történt, amit nem kívánok senkinek és semmilyen állattartónak! Betörtek a tyúkudvarunkba. Sajnos, nem hallottuk meg a történéseket, amikor ellopták a gyöngyiket, tyúkokat!

Szétvágták a kerítést oldalról a kert végénél, letépték a baromfik fejét, találtunk sok fejet. Valószínűleg, akaratlanul, de megzavartuk a műveletet, mert 2 jószág megúszta, 3 csomós görcsre kötött lábakkal… Kb 40-50 darab közé tippeljük a kárt. Mi is hibáztunk, még több kamerát, villanypásztort kellett volna alkalmaznunk! Most már tanultunk a helyzetből, jobban fogunk vigyázni ezután!

Átadtuk az ügyet a rendőrségnek és a állatvédőknek. Azért szerettem volna ezt elmondani, hogy minél több ember tudjon erről és hogy ne sajnálja senki sem a pénzt óvintézkedésekre, figyeljen nagyon! Mindenki vigyázzon értékeire, jószágaira és legfőképpen saját magára!”

Kapcsolódó cikkek