Ennyi bűncselekményt zsinórban elkövetni ritkaság, mint amit a Jász-Nagykun-Szolnok megyei férfi tett

Megosztás

Egy zagyvarékasi férfi halmozta a jogsértéseket, most őrizetben gondolkodhat tetteiről.

Amikor azt gondolnánk, nem tudja még tetézni azokat, amiket elkövetett, mindig rátett egy lapáttal. De a fák nem nőnek az égig, a zsaruk beazonosították és gyorsan elkapták.

Egy 30 éves zagyvarékasi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. szeptember 27-én 20 órát követően bement egy teljesen körbekerített szolnoki ingatlan udvarára, és az ott parkoló, lezáratlan járműben kutatott, azonban nem vitt el belőle semmit. Ezután egy szolnoki utcán parkoló autót vett célkeresztbe, amiből kiszakította a rádiót, és ellopta. Azonban nagyobb dologra fájhatott a foga, mert aznap éjszaka egy több mint 2 millió forint értékű gépkocsival elhajtott.

A tolvaj egy szolnoki benzinkúton 20 ezer forintért megtankolta a járművet, majd fizetés nélkül távozott. Az immár elfogatóparanccsal érintett férfi a körözött autóval Abony irányába haladt. A rendőrök Dunaharasztiban fogták el a közúti balesetet okozó férfit, majd október 2-án lopás bűntett, lopás vétség és lopás vétség kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozó hatóság a férfit őrizetbe vette, és kezdeményezi letartóztatását – tudósított a Rendőrség hivatalos honlapja.

Kapcsolódó cikkek