Az ellenzéki politikus szerint a városüzemeltetésért felelős vezetők alkalmatlanok feladatukra Szolnokon

Megosztás

Teljesen alkalmatlan a feladatára a szolnoki városüzemeltetésért felelős két vezető, Fejér Andor alpolgármester és Ligeti József, a városüzemeltetési biztottság vezetője. Ezt jelentette ki Miskolczi László volt alpolgármester, a Momentum szolnoki választókerületi elnöke lapunknak. Az alapos indoka is megvan erre az ellenzéki politikusnak.

A város szemetes, ezt mindenki tudja Szolnokon, mégis, nem sok minden történik ezen a téren, a helyzet nem javul, sőt, mintha egyre rosszab bodna.

Most arról posztolt Miskolczi László, a Momentum szolnoki választókerületi elnöke, volt alpolgármester, önkormányzati képviselő, hogy:

“MÉG MINDIG ÚSZIK A SZEMÉTBEN A VÁROS!
Ha valaki Budapestre megy, vagy jön vonattal Szolnokra, azt sajnos a mai napig ez a látvány fogja fogadni.
Tessék megmondani, hogy a mindenhez is értő Fejér Andor fideszes alpolgármester és az ellenzéki szavazókat csúnyán szembeköpő, azóta a Fidesz fenekét nyaló, MEGVÁSÁROLT álcivil Ligeti József hogyhogy nem tudta még megoldani ezt a problémát?”

Érdeklődésünkre, miszerint mit is ért konkrétan ez alatt a megoldás alatt a volt alpolgármester, azt mondta, bár MÁV-területről van szó, de akkor le kellene ülni a MÁV-val, hogy hogyan is lehetne közösen megoldani a problémát. Ezt ő egyébként annak idején meg is tette, ezen merült fel ötletként a bekamerázás.

Ennek alapján kezdődött el az úgynevezett mobil kamerák beszerzése, amit még ő szorgalmazott alpolgármestersége idején.

Csakhogy a kamerák kihelyezésénél már nem volt hivatalban, így aztán szerinte hiába lett időközben már a környéken kamera, úgy véli, az nem jó helyre van felszerelve. Ezért ha el is viszik alkalmanként a szemetet, az mindig újratermelődik.

Az ellenzéki politikus kijelentette, róla próbálják bebizonyítani, hogy alkalmatlan volt alpolgármesteri feladatára, ellenben akkor ezt el lehet most mondani a városüzemeltetési terület két felelőséről, Fejér Andor alpolgármesterről és Ligeti Józsefről, a városüzemeltetési bizottság elnökéről, mivel ezek szerint a helyzet azóta sem változott.

Msikoczi László úgy vélte, szerinte ez a két ember – látva, hogy napjainkban mennyire szemetes a város – bebizonyította, hogy szakmailag teljesen alkalmatlanok és hozzá nem értők feladatuk ellátására.

Közölte, hogy a rendőrséggel való kapcsolattartás is városüzemeltetési feladata, ami szintén jelentős kivánnivalót hagyhat maga mögött, hiszen sokan panaszkodnak az egyre romló közbiztonságra is,

Miskolczi László egyébként meglehetősen sűrűn posztol szemetes helyzetképről, legutóbb a Liget úti szelektív hulladéklerakónál “ért tetten” egy hatalmas szemétkupacot, de legutóbb kóbor kutyákat örökített meg a déli városrészben. Tudni kell, hogy a város nagyon büszke a szolnoki állatotthonnal való kapcsolatára, aminek köszönhetően – bár nem közfeladat – jelentős pénzbeli támogatásban részesíti az amúgy alapítványként működő otthont.

Kapcsolódó cikkek