Autót nyerhetünk, ha belépőt veszünk az egyik Jász-Nagykun-Szolnok megyei fürdőbe

Megosztás

Ismét a cserkeszőlői fürdő dobta be magát, hogy magához csalogassa a látogatókat.

A szerencsés nyertes egy Toyota Aygo X személygépkocsit vihet haza.

Régebben volt arra példa, hogy egyes fürdők autós nyereményjátékot hirdettek. 2016-ban például a Gyulai Várfürdő vendégei között egy Opel Mokkát sorsoltak ki, a játékban 67 ezren vettek részt – írta a Termál Online.

Hasonló akciót szervezett 2018-ban a komáromi Brigetio Gyógyfürdő, a debreceni Aquaticum és Orosháza-Gyopárosfürdő, ezeken a helyeken is egy-egy autó talált gazdára.

Ezúttal a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ hirdetett nyereményjátékot azon 18. életévüket betöltött, magyar állampolgárságú vendégei között, akik 2023. szeptember 15. és december 31. között a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ intézményébe érvényes, teljes árú fürdőbelépőt vásároltak a fürdő jegypénztáránál, vagy a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ szálláshelyein ugyanezen időszakban szállásdíjat fizettek.

A szerencsés nyertes egy Toyota Aygo X személygépkocsit vihet haza. A játékosnak a belépőjegy megvásárlását követően a kapott nyugtát vagy a szervező szálláshelyén kiállított számlát meg kell őriznie, mivel ezzel tudja igazolni esetleges jogosultságát a nyereményre.

Kapcsolódó cikkek