Verekedés volt a kenderesi focipályán

Megosztás

A Kenderesi VSE ezermestere keményen odaszólt a támadónak, aki nem hagyta annyiban.

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei bajnokság hatodik fordulójában a Kenderesi VSE fogadta a Lurkó Focimánia SK-t. A mérkőzés 1-1-es döntetlenre végződött, de egy különös jelenetről marad emlékezetes a szoljon.hu értesülései szerint.

A találkozó második félidejében Túri János, a hazai csapat ezermestere, és korábbi játékosa perceken keresztül folyamatosan csúnya szavakkal ócsárolta a kenderesiek játékosát, Lólé Ferencet, aki egy ideig tűrte a szidalmakat, majd heves verbális vita alakult ki köztük és egy idő után elszakadt a cérna a 32 éves játékosnál. Ekkor lejött a pályáról, a karbantartó pedig a korláton belülre lépett és elkezdték egymást ütni. A játékvezetői jelentés alapján nagyjából két percig tartott a verekedés, mire 5-8 embernek sikerült leszednie Lólét Túriról. A játékvezető a 63. percben kiállította a hazaiak támadóját.

Az MLSZ Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei igazgatósága Lólé Ferencet három évre eltiltotta a labdarúgástól, legközelebb 2026. szeptember 22-én léphet pályára, emellett rendőrségi feljelentést is tettek. A Kenderes egyesületét pedig a soron következő mérkőzésre súlyos rendezői hiányosságok miatt pályabetiltással, illetve ötvenezer forinttal büntette meg. A kenderesi együttesnek tehát a következő hazai mérkőzését másik pályán kell játszania.

Forrás: nb1.hu

Fotó: Kenderes VSE hivatalos oldala Facebook

Kapcsolódó cikkek