Új áruház nyílt Szolnokon

Megosztás

Akik otthonosan mozognak a kertészeti témában, azok számára igazi Kánaán lesz a Kedvenc Kertcentrum új áruháza.

Szeptember végén nyílt meg a Kedvenc Kertcentrum új kertészeti áruháza Szolnokon, a Thököly út 80. szám alatt. Ezáltal már nemcsak a 2000 nm-en kínált gyümölcstermő és dísznövényekkel várják a kertbarátokat tavasztól őszig, hanem nagy választékban, kertészeti kiegészítő termékeket és szobanövényeket is tudnak kínálni az áruházban, egész évben nyitva tartó kertészetként.  

A kertészeti áruház Európai Uniós támogatásnak köszönhetően jött létre, a GINOP 1.2.1-21 uniós pályázati konstrukció keretében, a „Lépést tartunk a piac igényeivel! – kertészeti áruház építés és eszközpark fejlesztés a Plantráció Kft-nél” elnevezésű projekt részeként nagyjából 70 millió forintos uniós támogatással.

A cég számára az áruház gazdaságos üzemeltetése lényeges szempont, ezért zöld energiák használata mellett döntöttek. Az uniós projektben is fontos kritérium volt a fenntarthatóság, így a villamosenergia-igény fedezésére az áruház tetőszerkezetén napelemrendszer került elhelyezésre, a fűtést/hűtést pedig hőszivattyúrendszer biztosítja.

Forrás: Szolnokinaplo.hu

Kapcsolódó cikkek