Állásbörzét tartottak Szolnokon, közfoglalkoztatottak mutatták be termékeiket

Megosztás

A szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ aulájában 30 munkáltató több mint 300 állásajánlattal várta kedden délelőtt az érdeklődőket, munkát keresőket. Az állásbörzén a szakképesítéssel nem rendelkező álláskeresőknek szolgáltatásokat is kínáltak a szakemberek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal által szervezett rendezvényen megismerkedhettek az aktuális álláslehetőségekkel, valamint a munkavállalást elősegítő, személyre szabott, egyéni igényekhez igazodó szolgáltatásokkal.

Az állásajánlatok mellett elérhető volt a foglalkoztatási szolgálat aktuális vármegyei álláslistája is. Az eseményre meghívást kaptak az ingyenes szakképzéseket biztosító helyi szervezetek, így az érdeklődők többek között a vármegyei képzési ajánlatokkal is megismerkedhettek.

A börze megnyitójában elhangzott, hogy aki tud, és szeretne dolgozni, az ma már igénybe tudja venni azokat a lehetőségeket, melyekkel a saját és családja megélhetését biztosíthatja, hiszen a vármegyében működő mintegy 7 és félezer társas vállalkozás és 14 és félezer egyéni vállalkozó folyamatos munkalehetőségeket kínál.

Ezzel egyidőben a Hild téren 22 település közfoglalkoztatottjai mutatták be termékeiket.

Jánoshida
Örményes
Karcag
Rákóczifalva
Mezőtúr
Tiszaderzs
Kétpó
Tiszaörs
Kengyel
Máltai manufaktúra
Máltai manufaktúra
Abádszalók
Tiszaszentimre

Kapcsolódó cikkek