Saját autója gázolta halálra a nőt Törtelen

Megosztás

Rendkívül szerencsétlen baleset áldozata lett egy 63 éves hölgy megyénk szomszédságában, ráadásul saját udvarán történt a tragédia. Egyetlen, súlyos hibája az életébe került.

Tragédiába torkolló furcsa baleset történt Törtelen, Pest megyében, Abony és Cegléd szomszédságában. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit, amely során egy nő kedden életét vesztette. A hölgy a saját udvarán, a saját kocsija által vesztette életét. 

tenyek.hu információ szerint a nő a furgonnal a garázsából állt ki, majd kiszállt, de a kéziféket elfelejtette behúzni. A gépjármű ekkor visszagurult, amit ő próbált saját erőből megállítani, de nem sikerült: tragédia lett a vége. Hiába érkezett két mentőautó és egy helikopter is a helyszínre, a nő életét már nem lehetett megmenteni. 

Az esettel kapcsolatban a Szoljon érdeklődésére Szabóné Berki Bianka rendőr őrnagy, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, egy 63 esztendős hölgy a mozgásban levő gépjárművét kívánta megállítani önerőből, ám a furgon ereje nekifeszítette háza kapuajtójának, amely által tragikus szerencsétlenség történt. Az eddigi vizsgálatok szerint az idegenkezűség kizárható. Az ügyet a Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársai közigazgatási eljárás keretében vizsgálják – tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. (Borsonline)

Kapcsolódó cikkek