Kállai Mária 1,6 millió forintos javadalmazásából könnyen dollárbaloldalozik

Megosztás

Miközben a Fidesznek kedves szervezetek, alapítványok, társaságok és minden, ami a rendszert szolgálja, szinte fuldoklik a közpézben, amit a kormányzópárt biztosít számukra, Kállai Mária szolnoki fideszes országgyűlési képviselő dollárbaloldalt emleget közösségi oldalán.

Teljesen igaz az a magyar mondás, hogy más szemében a szálkát is meglátja, miközben a sajátjában a gerendát nem, nos, ez elmondható a fideszes politikusokról is. Miközben kormány az ellenfeleit mindenféle attrakcióval megfosztja forrásaiktól, a saját kegyeltjeinek önti a milliókat, milliárdokat, legyen az szállodaépítésre vagy helyi álcivil, de fideszes egyesületi működésre biztosított közpénz.

Aztán ha az ellenzék valahonnan nagy nehezen pénzhez jut, akkor rásütik, hogy dollárbaloldal.

Nos ezt teszi folyamatosan Kállai Mária, akinek közpénzből biztosított jövedelme havonta 1,6 millió forint, és aki a hétköznapok fárdalmait fonyódi kis nyaralójában piheni ki. Ezt talán egykori általános iskolai tanítóként nemigen tehetné meg.

Kállai bejegyzése szerint:

A “guruló dollárok” célja, hogy Magyarországot az amerikai háborúpárti álláspont irányába mozdítsák el. Nem hagyjuk‼️”

A bejegyzéshez 69 hozzászólást jelez a rendszer, miközben csak huszonhat olvasható, a többit cenzúrázhatták. A még ki nem húzott hozzászólásokból idézünk.

“Na ez most pont úgy hangzik, mint az ötvenes években dübörgő propaganda az amerikai imperialisták által küldött kolorádóbogarakról!”

“Háborúpárti álláspontja Oroszországnak és támogatóinak van, mivel Oroszország indította el a háborút Ukrajna ellen, először 2014. február 27-én a Krímben, majd teljeskörűen 2022. február 24-én.”

“Az adófizetőktől ellopott penzen kampányol a Fidesz!”

“Ugyan már! Honnan veszi ezt a képviselő asszony? Ez hazugság!”

Van ezeknél erősebb vélemény is, de azt inkább nem idéznénk.

Egy másik Kállai-bejegyzés pedig így szól:

A dollárbaloldal meg akarja félemlíteni a magyarokat, hogy ne szavazzanak olyan politikusokra, akik a magyar népet helyezik az első helyre. Nem hagyjuk!”

Egy hozzászólást idézünk a kevésből:

“Micsoda, egy aljas ember maga, a maffiabandájával együtt! Nagyon roszul néz ki az egész államháztartás, óriási a hiány, hazudoznak össze-vissza, megint mindenki hibás, csak ti nem. Miféle aljasság, amit műveltek!?”

Kapcsolódó cikkek