Így állította meg a rendőr az ámokfutó autóst az autópályán – videó

Megosztás

A másodperc tört része alatt kapcsolt és cselekedett és mérnöki pontossággal célzott. Ezzel jelentősen megkönnyítette kollégái dolgát.

A Virginia államban található Stafford megye megye seriffjének hivatala osztotta meg az alábbi videót néhány napja, amelyen az látható, ahogy egy rendőr megdöbbentő pontossággal vet be az úgynevezett „spike strip”-et. (Ez egy tüskés eszköz, amely egy kerék kilyukasztásával állítja meg az üldözött autóst.)

Az intézkedő rendőr nem más, mint a serif helyettese, J.W. McAlister, akit egy, a szomszéd megyéből indult autós üldözéshez riasztottak múlt héten, csütörtök délután. A beérkezett információk alapján a serifhelyettes remekül tippelte meg az üldözött gyanúsított autójának útvonalát, és félelmetes reflexeinek hála meg is tudta állítani őt az autópályán. (via Hvg)

Sky News on Twitter: “A high-speed pursuit is brought to a close by an officer who guessed the correct route of the suspect and used a spike strip accurately.Watch more videos 👉https://t.co/NbI5RcV3Wv pic.twitter.com/6FU2zQeNBi / Twitter”

A high-speed pursuit is brought to a close by an officer who guessed the correct route of the suspect and used a spike strip accurately.Watch more videos 👉https://t.co/NbI5RcV3Wv pic.twitter.com/6FU2zQeNBi

Kapcsolódó cikkek