Nagyon panaszkodnak a szolnokiak a vasúti WC-re

Megosztás

A pályaudvari mellékhelyiség az arra járók szerint egészen borzalmas állapotban van, nem beszélve a szagokról, ehhez képest elég drága a belépés oda. A szolgáltatás (?) nincs arányban az árral. Repkednek a szidalmak.

Valóban ennyire borzalmas lenne a helyzet a megyeszékhelyen? Erről beszélnek a helyi csoportban.

“Felháborító és egyben gyomorforgató a szolnoki vasútállomás WC-je. Terjeng a bűz, na és ahogy a WC kinéz, arról már nem is beszélek, de a 200 ft-ot elkérik” – írja V. Józsefné.

A hozzászólók az alapvető problémával teljesen egyetértettek, de kiemelték, hogy egyrészt 300 forint az a 200 és hogy se nem a városvezetés, se nem a MÁV hibája, mert vállalkozó üzemelteti. A jelek szerint nem igazán színvonalasan. Igaz, azt is többen hozzáteszik, hogy nemcsak a mellékhelyiséggel van baj, hanem az egész állomás súlyosan elavult.

Egy kissé élesebb véleményt is olvashattunk: “Ez Szolnok… ahol várvasbetontérkő van, strand nincs, a bűz és a mocsok ellepi a főutcát, stb…. de a legélhetőbb és virágos, stb…. mindezek mellett a közlekedés rettenetes, az utak minősége borzalmas… ergo: itt kell lenned, hogy elhidd.” “Undorító az biztos és ha a gyereket viszed be, neked is kell fizetni. Debrecenben olcsóbb és nagyon szép tiszta.”

Kapcsolódó cikkek