A közmédia 30 millióért szerződtet bértapsolókat

Megosztás

Szó szerint közbeszerzést írtak ki a dologra, a közönség feladata az MTVA gyártásában készülő műsorokban való úgynevezett »tapsoló« feladatok ellátása.

December elején ismét tapsoló közönség biztosítására írt ki közbeszerzést a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) – adta hírül a Média1.

A győztes a Casting Office Kft. lett, mely nettó 29 millió 760 ezer forintos ajánlati árral nyert.

A leírás szerint az MTVA a szolgáltatást jellemzően a Kunigunda útján található székhelyén működő stúdiókban, illetve más külső helyszínen veszi igénybe – derül ki az rtl.hu írásából.

„A közönség feladata az MTVA gyártásában készülő műsorokban való úgynevezett »tapsoló« feladatok ellátása”

– írták. Az eljárásban a mennyiségeknél 12 hónapos időszakkal számoltak, a keretösszeget az MTVA egyéves várható igényét figyelembe véve határozták meg. Eszerint a közönség igénybevétele napi legfeljebb 12 óra, a tervezett maximum létszám 200 fő naponta, a tervezett maximum létszámmal számolva 16 felvételi nap. Megjegyzik, hogy a közönség adott felvételi napon igénybe vett valós létszáma változhat a szolgáltatási igényben megrendeltek szerint, ebből adódóan a valós felvételi napok száma is változhat. A szolgáltatás becsült mennyisége mindezek alapján 3200 fő.

Kapcsolódó cikkek