Különös jelenség történt Szolnokon

Megosztás

Szokatlan, már-már megmagyarázhatatlan jelenség történt Szolnokon. Olyan, ami eddig nemigen fordult elő. Teljesen váratlan, szinte már felfoghatatlan. Ellenzéki észrevételt orvosoltak a megyeszékhelyen.

A legutóbbi közgyűlésen fogalmazta meg azt a kritikát a volt alpolgármester, Miskolczi László, hogy nem működik a sárgán villogó jelzőlámpa a Tószegi úton, a TVM-lakótelepi gyalogátkelőhelynél.

Holott ennek kihelyezése minden bizonnyal nem volt véletlen, hiszen ott előfordult már a momentumos önkormányzati képviselő szerint halálos gázolás is. Vagyis indokolt lenne a figyelmeztetés a veszélyre, hogy az autósoknak itt óvatosabban kell(ene) közlekedniük. A 60 kilométer per órás szakaszon egyébként itt az 50-es tábla is azt szolgálja, hogy a gyalogosok biztonságosan átkelhessenek a közeli buszmegállóhoz vagy onnan tartva.

Nos, a “bejelentést” követően minden bizonnyal csoda történhetett, ugyanis a napokban már működött is a jelzőlámpa. Nem kellett ehhez más, csak egy figyelmes önkormányzati képviselő, aki – bár nem itt képviselő – szóvá tette a problémát.

Kapcsolódó cikkek