LEVEGŐT! – országos akció az oktatásért Szolnokon is

Megosztás

​​​​​​​Június elsején országos akciót szervez a noÁr Mozgalom és a Tanítanék Mozgalom. A szolnoki Kossuth térre is várják mindazokat, akik szerint változásra van szükség.

Facebookon meghirdetett „LEVEGŐT! – országos akció az oktatásért” demonstráció keretében június 1-jén az ország számos pontján egyetlen nagy, tömeges akciót szerveznek.

Eljött az idő, hogy az ország ugyanazon a napon, közösen megmozduljon az oktatásért, és kiálljunk együtt egy jobb jövőért. Csatlakozz te is a Tanítanék Mozgalom és a noÁr által kezdeményezett akcióhoz, és találkozzunk június elsején Szolnokon, a Kossuth téren! Gyere el a 17:00-kor kezdődő eseményre, és álljunk ki az oktatás megreformálásáért!  – szól a felhívás.

Legyen június elseje az a nap, amikor Miskolctól Veszprémen, Szekszárdon, Dunújvároson, Budapesten át egészen Debrecenig közösen felszólalunk, és megmutatjuk, hogy az oktatás jövője az országunk jövőjét jelenti!  Mutassuk meg Szolnokon is, hogy pedagógusok, diákok, szülők és nagyszülők, civilek mind összefogunk egy célért, együtt, közösen! – olvasható a csütörtökre szerveződő tüntetés Facebook-eseményén.

Az elmúlt hetekben egymást követték az oktatási tüntetések Budapesten. Legutóbb múlt pénteken volt demonstráció az Egységes Diákfront Budapest, A Hang és a Momentum szervezésében a Kossuth Lajos téren. 

Képek: Szolnoki Pedagógusok

Kapcsolódó cikkek