Sok év kihagyás után újra lesz MIG-29-es szimulátor bajnokság a RepTárban

Megosztás

Hagyományteremtő célzattal, sok év kihagyás után harmadik alkalommal rendezi meg a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum a MiG-29 Szimulátor Bajnokságot június 3-án.

A III. RepTár MiG-29 Szimulátor Bajnokság a nézők számára is különleges élmény lesz, hiszen profi szakkommentátor közvetíti a versenyeket, valamint a Hangár földszintjén óriás LED falon nyomon lehet követni a légiharcokat.

A bajnokság résztvevői előzetes regisztráció során kerültek a mezőnybe, majd a helyszíni sorsolás után alakulnak ki a párharcok résztvevői. A zsűrizést idén is neves repülős szakemberek vállalták.

Az egyik különdíj egy 30 perces műrepülés Németh Zoltán MIG-29-es vadászpilótával, ahol a résztvevővel megtanítják egy figura végrehajtását is.

A szimulátorpark kivételével minden élménypont üzemel a múzeumban: kipróbálhatják a 4D mozit, beülhetnek két valódi gépbe és a 3D karikában is próbára tehetik bátorságukat a látogatók. Ezen a napon is 11:30-kor és 15:00 órakor díjmentes 30 perces tárlatvezetések indulnak a recepcióról.

További információ: www.reptar.hu

Németh Zoltán hajmeresztő mutatványa (Fotó: RepTár)

Kapcsolódó cikkek