Lopások sorozatát hajtotta végre, még május elsején is “dolgozott”

Megosztás

A rendőrök egy tiszaföldvári férfit hét rendbeli lopás miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatására.

Bejelentés érkezett a rendőrségre május 1-én, hogy egy tiszaföldvári, lakatlan családi házból szerszámgépeket és egy csaptelepet tulajdonított el ismeretlen. A rendőrök az adatgyűjtést követően rövid időn belül előállítottak egy helyi lakost a Tiszaföldvári Rendőrőrsre, akit gyanúsítottként kihallgattak.

Az eljárás során megállapították, hogy a férfi ellen korábban elkövetett, több vagyon elleni bűncselekmény miatt eljárás van folyamatban a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon. A terhelt még február és március hónapokban Cibakházán és Kunszentmártonban négy kerékpárt tulajdonított el, egy tiszaföldvári üzletből márciusban folyékony mosószert lopott, áprilisban egy gépkocsi kesztyűtartójából készpénzt vitt el. A nyomozók a jogsértőt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatására.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság 5 rendbeli lopás vétség, valamint 2 rendbeli lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást a 21 éves férfi ellen.

Kapcsolódó cikkek