Még nem nyithatott ki a tiszaföldvári strandfürdő, de már nem kell sokat várni

Megosztás

A bejárás megtörtént, de május elsején még technikai okok miatt nem sikerült kinyitni. Utána pedig egy ideig még csak félgőzzel üzemel a strand.

A Facebookon olvashattuk a Földvári Hírlap bejegyzését:

“2023. április 28-án helyszíni bejárást tartott Tiszaföldvár Város Önkormányzati Képviselő-testületének Városüzemeltetési, Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága. A bejárást a bizottság elnöke, Fehér Róbert vezette, aki képviselőtársait, az önkormányzat bizottságainak tagjait és vezetőit, a Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztályának vezetőjét Lendvai Orsolyát is meghívta a különleges látogatásra.

A bejárás érintette a Strandfürdőt, a Kempinget, a Vadvirág üdülőt, ahol a karbantartási munkálatok utáni állapotokat tekintették meg a résztvevők. Itt a Városüzemeltető Nonprofit Kft. ügyvezetője, Béki József mutatta be az elvégzett munkákat. Jó hír, hogy a kemping júniustól ismét fogadni tudja a lakókocsis vendégeket, új öltözők készültek el, bővült a kemping kiszolgáló épülete és megrendelésre kerültek az alapanyagok a kempingépületek tetőjavításához is. Gőzerővel folynak a medencék körüli tevékenységek, és bár a strand technikai okok miatt május elsején nem tudott kinyitni, az az követő héten már várni fogja a pihenni és fürödni vágyókat.”

Kapcsolódó cikkek