Elképesztő baleset, gólyával ütközött a motoros, nem élte túl – videó

Megosztás

A döbbenetes halálos baleset Hódmezővásárhely közelében történt, sem a madár, sem a szerencsétlenül járt motoros nem élte túl. A helyszíni szemle adatai alapján a motoros vélhetően nagyon gyorsan hajthatott.

Halálos közlekedési baleset történt a 472-es úton, Hódmezővásárhely közelében, közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtök este.

A baleset április 27-én valamivel 19 óra után történt. A rendőrségi hír szerint „egy motorkerékpáros egy állatnak hajtott, aminek következtében lesodródott az úttestről, ahol egy beton kerítésnek ütközött”. A balesetben a jármű vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.Az RTL Híradó információi szerint a motoros az ipari park irányából haladt a belváros felé, amikor az útszakasz felénél egy gólyával ütközött.

Az ütközés következtében a motoros elesett és több mint 300 métert csúszott motorjával, majd egy kerítés betonoszlopainak csapódott. Az ütközés ereje akkora volt hogy a kiérkező mentőszolgálat munkatársai a fiatal férfit hosszas küzdelem ellenére sem tudták megmenteni.

Úgy tudjuk több arra közlekedő autós is a bajbajutott férfi segítségére sietett, megkezdték az újraélesztést, azonban ez sem járt sikerrel. Az ütközésben a gólya is elpusztult.

Kapcsolódó cikkek