Még éppen meg tudta melegíteni az ebédjét, de utána meglepő dolog történt

Megosztás

A sértett az ebédjét még meg tudta melegíteni, amikor a figyelmét elterelve elvitték a gázpalackját a konyhájából. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően vacsoraidőre visszakerült hozzá a gázpalack.

Egy 33 és egy 25 éves helyi lakost gyanúsít a rendőrség azzal a bűncselekménnyel, ami április 17-én 14 óra körül történt Jászladányban. Az ingatlantulajdonos éppen megmelegítette a gáztűzhelyén az ebédjét, majd elfogyasztotta azt, amikor kopogtattak.

A sértett kinyitotta ugyan az ajtót, de kitessékelte a kapun kívülre a hívatlan látogatót. Amíg a sértett figyelmét elterelte az idősebbik jogsértő, addig a fiatalabbik férfi besurrant a lakóházba és a konyhában lévő gázpalackot a nyomásszabályozóval együtt eltulajdonította.

Bejelentést követően azonnali adatgyűjtésbe kezdtek a rendőrök, akik gyorsan a feltételezett elkövetők nyomára akadtak. Lakcímükről állították elő a féltestvéreket, akiket lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozók kutatáskor a terheltek lakcímén, egy ágyneműtartóban bukkantak rá a gázpalackra, amit a sértettnek visszaadtak.

Fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek