Hatalmas pénzt fizet a rokonság, ha valaki segít a családapa megtalálásában

Megosztás

A családfőt ugyanis jó két éve a föld nyelte el, a legrejtélyesebb eltűnés a közelben, senki nem érti, mi történhetett és a rendőrség sem találta meg. Végső elkeseredésében fia egy ilyen komoly össze felajánlásával próbálja kimozdítani a holtpontról a megfeneklett ügyet.

Lassan két éve se éjjele, se nappala Gombos Dezsőnek, édesapja, idősebb Gombos Dezső ugyanis 2021. május 3-án nyomtalanul eltűnt.

A reményvesztett fiú végső elkeseredésében arra jutott, hogy felajánlást tesz:  ötmillió forintot fizet annak, aki imádott apukáját megtalálja – írja a Blikk.

Az idősebb Gombos eltűnésének körülményei misztikus regénybe illőek. Az éjszaka közepén egyszer csak fogta magát, telefonjával és személyes irataival a kezében kisétált turai háza ajtaján. Élettársa békésen aludt az ágyában, érthető okokból nem is vette észre párja távozását. Reggel vette észre, hogy szerelme nincs otthon. Riasztotta a férfi családját és azonnal a keresésére indultak.

– Mint az őrült elkezdünk járni a környező utcákat, házakat, gyakorlatilag minden bokorba benéztünk. A közeli erdőket is átfésültük, sajnos mindhiába. Mintha a föld nyelte volna el apukámat. A keresésébe a rendőrség is bekapcsolódott, de ők sem jutottak semmire. Azt hittem, csak a filmekben látni olyat, hogy valaki minden nyom nélkül felszívódik. A szomszédnak van egy kamerája, ami fel is vette, ahogy apukám kilép a házból és elindul az utcán, több azonban nem látszik. A település többi kamerája állítólag nem működött abban az időben – meséli kétségbeesetten ifjabb Dezső.

Az apa telefonját 11 kilométeres körzetben be tudták mérni, de mire odaértek a készülék által megjelölt helyre, már senki nem volt ott. A mobil még pár napig kicsöngött, de senki nem vette fel.

Mi tényleg mindent megpróbáltunk, hogy megtaláljuk aput. Szerintem nincs olyan ember Turán, aki ne kérdeztünk meg, hátha tud valamit. Bármilyen hihetetlen, de okosabbak nem lettünk. Ennyire nyom nélkül szerintem még ember nem szívódott fel.

A bankkártyáját nem használta senki, így ez az esély is kilőve. Apu imádta a családját, mi voltunk a mindenei. Lelki, magánéleti gondjai, vitái nem voltak, teljes békében élt a környezetével. Viszont egy pszichés betegség gyötörte, amire gyógyszert is szedett – folytatta az aggódó fiú.

A család még bizakodik.

Kapcsolódó cikkek