Szijjártó Pétert látták Szolnokon – FRISSÍTVE

Megosztás

Szijjártó Péter miniszter járt kedden Szolnokon, fogadta őt Szalay Ferenc polgármester.

A város vezetője azt közölte közösségi oldalán, hogy Szolnokot érintő gazdaságfejlesztési kérdésekről egyeztetett Szijjártó Péter miniszterrel.

Ennyi az, amit az orrunkra kötöttek, részletek nem láttak napvilágot. A kommentelők mindjárt elkezdtek találgatni, hogy egyrészt a miniszter mivel érkezett, helikopterrel-e vagy repülővel, illetve hogy milyen céllel jött, nyilván nem csak egy kávéra ugrott be. A találgatások között szerepel, hogy nemtán akkumulátorgyárat “hozott” Szolnokra, mert abból nem biztos, hogy kérnének a szolnokiak.

Egyvalaki megjegyezte, hogy nem ártott volna közreadni a témákat, melyeket megbeszéltek. Legalább érintőlegesen, nagy vonalakban. Gondolhatjuk, hogy nem titok.

Ám úgy tűnik, mégis az, hiszen este hét óráig (cikkünk írásakor) egyetlen számottevő fideszes médiafelület, a szoljon-hu-tól kezdve Kállai Mária képviselő oldalán át az MTI-ig nem közölt eddig annál bővebbet, mint amit Szalay mondott, de inkább semmit a látogatásról. Vagyis lehet, még ők sem tudtak a tárgyalásról. Lényegében szerkesztőségünk volt az első, amelyik átvette a hírt a polgármestertől.

FRISSÍTÉS:

Fordulat történt az ügyben, ugyanis a kormánypárti szoljon.hu futtában beszámolt a rendkívül fontos találkozóról, egyben azt írták, hogy az nem Szolnokon volt.

Kép: Szijjártó Péter citromos teát kérhetett.

Fotó: Szalay Ferenc Facebook

Kapcsolódó cikkek