Nem kímélték Szalay Ferencet a kommentelők

Megosztás

A magyarok 97 százaléka elutasítja a brüsszeli szankciókat, harsogta szombaton a fideszes média, és társult szervei. A propagandába beszálltak természetesen a fideszes politikusok is.

A “magyarok 97 százaléka” felkiáltás finoman szólva is költői túlzás, hiszen ahogy a hvg.hu is kiszámolta, ez a magyaroknak csak a 14,5 százalékát jelenti valójában.

Szalay Ferenc szolnoki polgármester azonban már azóta kapcsolt, és azt írta, hogy “A nemzeti konzultáció eredménye egyértelmű: a kitöltők 97%-a elutasítja a súlyos károkat okozó brüsszeli szankciókat!”

Tehát ő már a kitöltők 97 százalékát emlegeti, ám a Képviselői Iroda Szolnok még nem váltott, továbbra is az ordas hazugságot közvetíti. Náluk még mindig az eredeti szöveg áll: “a magyarok 97 százaléka elutasítja a súlyos károkat okozó szankciókat”.

Sok helyen még a régi nótát fújják

De visszatérve Szalayra, inkább hallgatott volna, mert alaposan beolvastak neki a kommentelők.

Idézünk néhány hozzászólást.

“Ablakon kidobott pénz! Inkább arról kellene infó, hogy cukrot hol lehet kapni!!! Nyitáskor nincs, napközben nincs, zárás előtt nincs! Menjünk a hanyatló Ausztriába beszerezni???”

“És akkor most mi lesz? Mindjárt meg is szüntetik, mert konzultáció volt nálunk. Kik vagytok ti…”

“Még a statisztikával is próbálják etetni a magyarokat! Nem elég mindennel is!!!!”

“Más európai országban nincsenek magas árak, magas infláció, miért? Ami itt történik, elhibázott politikai, gazdasági döntéseknek az eredménye, Önök is tudják ezt nagyon jól, elbutították a népet, de még vannak, akik gondolkodnak, azért nem ennyire buta a magyar nép, már kezd szánalmassá válni a Fidesz-hadjárat, én elhiszem, hogy most már népszerűtlenek is.”

“A nép nagyon is tisztán látja, a rengeteg EU-pénz hol landolt! Nem véletlen, hogy nem kap pénzt az ország!”

Nyitóképen: Szalay Ferenc

Fotó: Szalay Ferenc Facebook

Kapcsolódó cikkek