Minden autós rémálma vált valóra Debrecenben

Megosztás

Csütörtökön minden autós rémálma történt meg: egy autó alatt beszakadt az aszfalt a debreceni Rakovszky Dániel utcán. Az eset szerencsétlenül járt főszereplője Vértesi Philip épp napi ügyeit intézte, amikor autója alatt megnyílt a föld. A Dehir.hu-nak első kézből mesélt a nyírmártonfalvai férfi.

– Jártam a hétköznapi túrámat, mentem épp a könyvelőhöz és puff… Nem tudom ez történt-e már meg valakivel, egészen abszurd jelenet volt – kezdett történetébe a fiatal vállalkozó. Mint mondta, alapjában véve nem egy vicces sztori, ha valaki alatt beszakad az aszfalt, ám végül jól sült el a dolog.

A sofőrnek nem ez volt élete legjobb napja

Úgy fogalmazott, a forgalmat addigra már elterelték, a kijelölt útszakaszon haladt, még átment előtte egy busz az úton. Majd hirtelen arra lett figyelmes, hogy az ott dolgozó szakemberek kiszaladnak elé, hogy megállítsák. Mint azt utólag a helyszínen átbeszélték, ők már látták a repedést, ám mire lefékezték az érkező autót, a lyuk elnyelte a BMW-t.

Erről a pillanatról így számolt be a sofőr:

– Abban a pillanatban, hogy lefékeztem, mintha egy lifttel mentem volna a mélygarázsba. Az ijedtséget egyedül az adta, hogy nem tudtam, meddig utazok lefelé.

Egy ember azonnal a segítségére sietett. Bár csak az anyósülés oldaláról tudott kiszállni az autóból, leblokkolni sem volt ideje: egyből azt tervezte, hogyan tudja folytatni a napi teendőit, mert időre kellett mennie. – Az építőipari cégem ügyei jártak a fejemben. Szerencsére volt annyi eszem, hogy a könyvelőhöz készülve egy mappába tetteim a dokumentumaimat. Azt végül ki tudtam pakolni gyorsan, összeszedtem magam és kimásztam a járdára – tette hozzá.

Beszakadt az út a Rakovszky utcán egy autó alatt

Uploaded by Cívishír hírportál on 2023-01-12.

képek forrása: Cívishír

Kapcsolódó cikkek