Kerékpártulajdonost keresnek

Megosztás

A szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik, és várják a sértett jelentkezését.

A Szolnoki Rendőrkapitányság a 16010/52/2023. bü. számon lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat egy újszászi lakos ellen.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a szolnoki rendőrök január 6-án tetten értek egy 34 éves férfit, aki az újszászi MÁV állomás kerékpártárolójából éppen kerékpárt akart eltulajdonítani. Tekintettel arra, hogy a bicikli tulajdonosa jelenleg ismeretlen a nyomozóhatóság előtt, a  rendőrök azt lefoglalták.

A kerékpár Blackwood Cruiser feliratú, fekete színű, hátsó csomagtartóval és világítással felszerelt, továbbá elől fekete színű kosárral valamint sárvédővel ellátott.

Ennek a biciklinek keresik a tulajdonosát Fotó: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható kerékpárt felismeri, illetőleg tulajdonosával kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki  Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Kapcsolódó cikkek