Jászladányi gyilkosság: megszólalt a család, újabb borzalmas részletek kerültek napvilágra – videó

Megosztás

A megölt nő testvére szerint a férfi, aki kitervelte a tettét, korábban számos alkalommal megfenyegette a nőt.

Ahogy arról már többször is írtunk, egy jászladányi férfi halálra szurkálta volt párját, miután heves vitába keveredtek. A konfliktust az váltotta ki, hogy a nő nem szeretett volna újra összejönni a férfival, miután az kiszabadult a börtönből.

A nő testvére elmondta: a férfi kitervelhette a tettét, mivel minden ajtót bezárt, hogy esélytelen legyen a menekülés. A gyilkosság perceiben a gyermekek is otthon voltak, ők az ablakon kimászva menekültek el, majd kértek segítséget, miután az édesanyjuk közelben lakó testvéréhez rohantak – írja a Blikk.

– Nem hallottuk Andika hangját, hiába is ordítottunk, kiabáltunk. Úgy tudtunk bemenni, hogy az ajtót szanaszét vertem… úgy tudtam bebújni. De ő akkor már mosta a kezét, a kés nem volt nála… Ott állt megdermedve, csorgott a vér a kezéről – mesélte a nő testvére, hozzátéve: a férfi többször is megfenyegette a családot.

– Minden levélbe bele van írva, hogy ‘megszúrlak, megöllek’, csúnya szavakkal. ‘Ahogy te bántottál engem’ – írja a levélben, ‘én úgy foglak, de a gyerekeiddel’ – mondta a testvér, aki szerint a férfi a nő közösségi oldalán megosztott fotói alatt is durva kommenteket hagyott.

A férfit, aki többszörös visszaesőnek számít, a tettéért akár 15 év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Kapcsolódó cikkek