Az elmúlt év öt legolvasottabb cikke

Megosztás

Gyorsan elszaladt az év, és bizony eseményekben sem volt hiány. Az esztendő végéről visszatekintve úgy érezhetjük, hogy a pozitív történetek mellett inkább problémákban és nehézségekben bővelkedett 2022. Az év utolsó napjához közeledve tekintsünk vissza, hogy a Szol24.hu cikkei közül melyek érdekelték leginkább olvasóinkat.

5.helyezett

Ilyen is volt Szolnok régen

Ez az írásunk ugyan csak néhány nappal ezelőtt jelent meg oldalunkon, de ilyen rövid idő alatt is rengetegen olvasták. Cikkünkben azt mutattuk be, hogyan nézett ki Szolnokon a Kossuth Lajos utca és környéke 1966-ban.

4.helyezett

Kilenc dílert fogtak a megyében – VIDEÓ

Októberben írtunk róla, hogy nagy fogása volt a rendőröknek megyénkben, hiszen 9 dílert tartóztattak le. A rajtaütések során nagy mennyiségű dohányt extasyt és egyéb kábítószergyanús anyagokat foglaltak le.

3.helyezett

Mezőtúr felbolydult a Boldog-per tárgyalása után

Sok olvasónkat érdekelte a korrupcióval vádolt fideszes politikusról, Boldog Istvánról szóló anyagunk is. A tanúvallomásokból megdöbbentő részletek derültek ki az ügyről.

2.helyezett

A túrkevei férfi melegedni akart, ezért tüzet gyújtott a vasúti kocsi fülkéjében

Szintén egy megdöbbentő esetről számoltunk be, még márciusban, amikor egy férfi felgyújtott egy vasúti kocsit, mert a vonaton gyújtott tűznél szeretett volna melegedni. Az ügyészség fogházbüntetést kezdeményezett a férfivel szemben.

1.helyezett

A szolnoki kórházban is akkora már az orvosok és az egészségügyi személyzet hiánya, hogy megáll az akut ellátás

Nemcsak az országban, de Szolnokon is egyértelmű bizonyítékát kaptuk annak, hogy az egészségügy válságos állapotban van. Ebben a cikkünkben is arról írtunk, hogy az alapvető működési feltételeknek nem tudott megfelelni a Hetényi kórház munkaerőhiány miatt.

Kapcsolódó cikkek