A fideszes képviselő szokás szerint megint nem bontotta ki az igazság minden részletét

Megosztás

Két egyszerű mondattal provokálta közösségi oldalának látogatóit Kállai Mária. A szolnoki fideszes országgyűlési képviselő bejegyzésére alaposan felkapta a vizet a hozzászólók egy jelentős része.

A két Kállai-bejegyzés:

1. “10 százalékos pedagógusbéremelést tud megelőlegezni a kormány, amíg nem kapja meg Magyarország Brüsszeltől a neki járó forrásokat.”

2. “JÓ HÍR! Elfogadták Brüsszelben a magyar EU-pénzeket is tartalmazó csomagot!”

A hozzászólók aztán vérmérséklettől függően fogalmazták meg véleményüket, amikre Kállai (vagy segédei) próbált reagálni. Tanulságos ez is.

Ezeket írta (a helyesírási hibákat javítottuk): 

“Jól érzékelhető a kommentekből, hogy mennyire nem tudnak mit kezdeni a baloldali trollok sem azzal a sikerrel, amit a magyar kormány Brüsszelben elért.”

“Ne üljünk fel a baloldali provokációknak! A bolsevik aktivisták megkapták a tételmondataikat a pártközpontokból, és amikor kifogynak az utasításban megírt szövegből, jön a sértegetés. Ez a tetten ért baloldali propaganda! Az a fontos, hogy ne higgyük el! Ne hagyjuk magunkat provokálni!”

Nem tudja a baloldal megemészteni, hogy az idegen érdekeket szolgáló képviselői elbuktak, nem tudták megakadályozni, hogy Magyarország hozzájusson az őt megillető uniós forrásokhoz. Ellenben simán eladósították volna Magyarországot is az Ukrán hitellel.

“Minden magyar ember ellen tett a magyar baloldal, amikor a helyreállítási pénzek ellen szavazott. Borzasztó egy társaság!”

“Hozzászólásából is jól látszik, hogy Brüsszel mennyire lenézi a magyar embereket? Ezek után felmerül bennem, hogy vajon Brüsszel is úgy gondolja, hogy a magyar emberek nem tudnak helyesen dönteni? Úgy gondolja, hogy a magyar emberek döntését figyelmen kívül hagyhatják? A helyreállítási pénzek nem jóarchoz vannak kötve, azok mindekinek járnak, mert ha igen, akkor éppen ideje lecsapolni a mocsarat Brüsszelben.”


A legutolsó megjegyzés igen tanulságos. Mint Kállai (vagy segédei) írta, a helyreállítási pénzek mindenkinek JÁRNAK. Tehát szerinte járnak. Csak úgy, hiszen az Európai Unió a Mészáros-Orbán-tengely pénztárának számít a fideszesek szerint. Bedugják az automatába a kártyát és a bank fizet.

Nos, nem, nem járnak, hiszen az Unió nem kassza. A jogállami feltételeket teljesíteni kell! És ahogy az Orbán-kormány játszik idehaza a támogatásokkal, úgy bizony az Unió is ezt teszi. Ha a magyar kormánynak nem tetszik egy település vezetése, mert éppen ellenzéki, akkor nem ad neki támogatást. Így lehet ezzel Brüsszel is, nincs ebben semmi különös!

Amúgy pedig egyáltalán nem siker az, amit Orbán elért Brüsszelben.

Hiszen feltörölték vele a padlót. Mint Hadházy Ákos megírta: 

“Idehaza a propaganda arról harsogott, hogy mekkora győzelmet aratott a kormány Brüsszelben. A ZDF beszámolójából azonban kiderül, hogy inkább feltörölték Orbánnal a padlót.”

Nézzük csak:

A ZDF elmondja a valóságot a magyar “győzelemről” | Idehaza a propaganda arról harsogott, hogy mekkora győzelmet aratott a kormány Brüsszelben. A ZDF beszámolójából azonban kiderül, hogy inkább feltörölték… | By Hadházy Ákos | Facebook

134K views, 4.5K likes, 18 loves, 461 comments, 3.7K shares, Facebook Watch Videos from Hadházy Ákos: Idehaza a propaganda arról harsogott, hogy mekkora győzelmet aratott a kormány Brüsszelben. A ZDF…

Kapcsolódó cikkek