Ezt sem sikerült időben befejezni – Tiszavirág híd

Megosztás

Ahogyan arról hírportálunk is beszámolt, október végén megkezdődött a Tiszavirág híd felújítása és az volt a terv, hogy egy hónap alatt, azaz november végére be is fejeződnek a munkálatok. Szalay Ferenc egy darabig szorgosan közvetített Facebook oldalán és minden alkalommal azt írta, hogy a felújítás a tervek szerint halad. Aztán csönd.

Most már december hónapból is eltelt két hét, de a gyaloghíd még mindig le van zárva. Természetesen a szolnoki gyakorlatnak megfelelően a lakosság tájékoztatása ezúttal is elmaradt; csak tippelgetni lehet, hogy mi az oka a késlekedésnek.

Az egyik szolnoki Facebook csoportban az alábbi lehetőségek vetődtek fel:

“Egyszerre adják majd át a Csáklya utcaival. Kettős hídavatás, yo! Ja és a Tiszaligeti stranddal, a citromsavgyárral, a Bástya sétánnyal, a Bástya kávézóval és kilátóval! Mekkora buli lesz!”

“Szolnokon valami elkészül határidőre?”

“Mivel nem térköves így ráér a munka.”

‘Majd ha megérkeznek az EU-s források… május 40-ben.”

“Csak a szokásos: előre nem tervezhető, a munkálatok során feltárt, javításra szoruló egyéb… a meglévő Tisza nem megfelelő a híd kiszolgálására, de már ássák az új medret, amit a strandon fúrandó harmadik termálkútból töltenek majd fel…”

kép forrása: Szalay Ferenc Facebook

Kapcsolódó cikkek