Több mint száz szúrással késelte halálra feleségét a jászladányi férfi, most soknak érzi a 15 év fegyházat

Megosztás

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség még augusztusban emelt vádat azzal a 23 éves büntetlen előéletű férfival szemben, aki tavaly december 30-án jászladányi otthonukban, közel 130 szúrással halálra késelte feleségét, miután az bevallotta, hogy megcsalta őt.

A vádirat szerint a férfi nem tudta elfogadni a kialakult helyzetet, ezért előkapott egy konyhakést, a felesége felé nyújtotta, és azt mondta neki, ölje meg őt vagy ő fogja megölni az asszonyt. A nő a kést a férfi kezéből elvette és a földre dobta. A férj felvette azt, és feleségét a nyakán, majd testtájékon, összesen százhuszonnyolc(!) alkalommal megszúrta – eleveníti fel a történteket a Szoljon.hu.

A férfi ezután a felesége holttestét a szobában lévő franciaágy ágyneműtartójába rejtette. A nő halála a számos késszúrás okozta sérülések keletkezése után 25-30 perc elteltével következett be, mely idő alatt a nő sérülések száma miatt különösen nagy szenvedést, gyötrelmet élt át.

Az ügyészség a vádiratában a büntetlen előéletű vádlottal szemben – amennyiben a bűncselekmény elkövetését az előkészítő ülésen beismeri – tizenöt év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre tett indítványt. A férfi ugyan beismerte a bűncselekmény elkövetését és írásbeli vallomást is csatolt, ugyanakkor az ügyészi „ajánlatot” nem fogadta el, és a tárgyaláshoz való jogáról sem mondott le, így az eljárás jövő év február 21-én tárgyaláson, bizonyítás felvételével folytatódik – tájékoztatta a Szoljon.hu portált a Szolnoki Törvényszék sajtóosztálya.

Kapcsolódó cikkek