Hát nem érdekes? Moszkvát soha nem akarták megállítani.

Megosztás

Mondjunk nemet a szankciókra! felkiáltással látogatott Szolnokra Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő hétfő este. A brüsszeli szankciók megállítása nemzeti érdek! – közölte ezzel kapcsolatban Kállai Mária országgyűlési képviselő.

A téma kiemelten fontos, hiszen minden magyar ember érzi életében a negatív következményeit a brüsszeli szankcióknak – dörrentett oda Szalay Ferenc polgármester.

Mindenki feltétlen töltse ki a Nemzeti Konzultációt, amely révén Brüsszelnek üzenhetünk! – szólították fel a magyar népet.

Fórumot is tartottak, persze nem arról, hogy mit is köszönhetünk az orosz agressziónak, hiszen érdekes módon a nemzeti kormány, meg a Szalay-Kállai kettős soha sem mondta azt egyszer sem, hogy állítsuk meg Moszkvát. A békéről papolnak és ezzel el van intézve. Érdekes, nem?

A fórum résztvevői. Akiknek a torkán le lehet nyomni ezt a sok sületlenséget.
Akiknek az állásuk érdekében minden ilyenen kötelező a részvétel: Berkó Attila főispán, Hubai Imre megyei közgyűlési elnök
és Botka János Hunor járási hivatali vezető…
…és a jövő fideszes vezetői, akiknek reménybeli jövőbeni állásuk érdekében ajánlatos volt ott lenni: Bartus Gábor, Ádám Csaba
és őőő, most nem jut eszünkbe a neve

Kapcsolódó cikkek