Szolnokon járt Jakab Péter: Ez nem egy működő kormány, hanem maffiaszervezet

Megosztás

A Jobbik elnöke az ellenzék helyi képviselőjelöltjével, Sziráki Pállal tartott közös fórumot.

Jakab Péter szerint a Fidesz az idei választásokon is csalni fog, efelől senkinek ne legyen kétsége. Csaltak 2014-ben, 2018-ban, és akkor is csalnak, amikor a polgármestereket a pályázati pénzek megvonásával fenyegetik, vagy amikor szavazatért krumplit osztanak. De az összefogás erősebb, mint a csalás – mondta el a Jobbik elnöke a fórumon a news56.hu tudósítása szerint.

Márki-Zay Péterről elmondta, hogy lehet őt szeretni, nem szeretni, de mindenkinek rá kell szavazni. “Ahol megbomlik az ellenzéki egység, ott kíméletlenül lecsap a Fidesz. Oszd meg és uralkodj! – ebben vérprofik. 12 éve ezt csinálják és örültek annak, ha az ellenzék egymással veszekszik. Most is ez a stratégia, hiszen ebben az országban mindig meg kell állítani valakit. Sorost, Gyurcsányt, vagy épp a nemváltó óvodásokat. Gyűlölet: milyen szép keresztényi érték, ez az ő közösségi élményük” – fogalmazott Jakab.

Ennek az országnak jelenleg nincsen működő kormánya. Helyette adott egy maffiaszervezet, amit áprilisban le kell váltani – jelentette ki a politikus. “Az ellenzéki összefogás legfőbb értéke a szolidaritás. Akit ez a rezsim megtámad, azok mellett mi kiállunk. Legyenek azok a menekülő ukránok, a kárpátaljai magyarok, Iványi Gábor, legyen az tanár vagy diák. Egymásra számíthatunk, ez a mi nemzeti tartalékunk” – hangsúlyozta.

Forrás és további részletek: news56.hu; Fotó: Sziráki Pál Facebook

Kapcsolódó cikkek